Ansvarsfraskrivelse

Brug af Dash.dk er på eget ansvar. Bruger man informationerne på hjemmesiden til at foretage konkrete investeringer, sker dette på eget ansvar. Du skal ikke handle for penge, du ikke kan tåle at tabe. Det er op til brugeren af hjemmesiden at lave en risikovurdering af kryptovaluta, generelt siges det dog at være en høj-risiko investering. Er du ikke klar over risikoen ved investering i kryptovaluta, bør du søge professionel hjælp.

Alt indholdet på siden er ment som information og bør under ingen omstændigheder opfattes som handels- og investeringsrådgivning. Dash.dk forsøger så vidt muligt at holde indholdet opdateret og korrekt, men vi tager ikke ansvar for eventuelle fejl på hjemmesiden. Dash.dk kan i tilfælde modtage kommission, betaling eller fordele i forbindelse med at sende brugere videre til partnere og andre sider.

Afkast: Det årlige afkast på forsiden (primært) og andre sider er baseret på at man staker (staking) sine Dash selv eller igennem en tredjepart. Beregningen sker ud fra en forventning om ca. 6 procent. Der kan være omkostninger forbundet med staking, og derfor kan det reelle afkast være lavere. Bemærk: Prisen på Dash svinger også meget, og afkastet er baseret på afkast i Dash. Beregningen sker på baggrund af den nuværende pris på Dash. Formålet med beregneren er at give et hurtigt overblik og ikke en reel udregning.

Prisen på Dash er hentet fra Kraken i EUR hvert minut. Hvis prisen vises i DKK, bruges en beregning fra Google Finance. Køber man Dash igennem vores partnere eller links, kan prisen være højere eller lavere på grund af udsving, gebyrer og lignende.